Nieuws

Nieuwe "Ambassadeurs voor de Vrede"

Pax Christi Vlaanderen huldigde Kristin Verellen, Mohamed El Bachiri en Christophe Busch, en met hem de Kazerne Dossin, als nieuwe "Ambassadeurs voor de Vrede". Drie brugfiguren, die verder kijken en willen reiken dan kortzichtigheid, haat en polarisatie.

meer

Vrijwilligers helpen mee grot weer toegankelijk te maken

Negen jonge vrijwilligers uit Oekraine, Polen, België en Duitsland staken de handen uit de mouwen om te helpen de grot Montfat in Dinant weer voor bezoekers toegankelijk te maken.

meer

Levensverhalen van vluchtelingen

Tentoonstelling van vrijwilligers

In het kader van het project "Ballingschap in België" onderzochten ASF-vrijwilligers biografieën van vluchtelingen uit het heden en verleden. Ze toonden het resultaat in een prachtige tentoonstelling in het Joods Museum van België.

meer

Vrijwilligersdienst in Duitsland

Woon jij in België en wil je samen met andere internationale vrijwilligers een vredesdienst in Duitsland doen? Op dit moment doen ongeveer twintig vrijwilligers uit onze partnerlanden een vredesdienst in Duitsland. Wil je liever voor korte tijd vrijwilligerswerk doen? Dan kun je deelnemen aan één van de 30 zomerkampen die ASF en haar lokale partners ieder jaar organiseren. De zomerkampen vinden plaats in verschillende landen, zoals Frankrijk, Tsjechië, Duitsland, Israël, Polen en Rusland.